assiette en bambou 'flower' (20 cm)

bamboe bord 'flower' (20 cm)

Staat: Nieuw product

ENGEL.

KZ27633

Bamboe servies - ENGEL. (24)

Bamboe bord van ENGEL. met mooie 'flower'-print.
Sommige kids (en stiekem ook volwassenen) hebben een favoriet bord waar ze het liefst uit...

7,95 €

Product niet beschikbaar op dit moment

Add to my wishlist

Bamboe bord van ENGEL. met mooie 'flower'-print.
Sommige kids (en stiekem ook volwassenen) hebben een favoriet bord waar ze het liefst uit eten. Dit bamboe bordje van ENGEL. kan wel eens jouw lievelingsbord worden!
Dankzij het licht gewicht van bamboe is het bord ook geschikt voor op een camping of een picknick. Gedaan dus met wegwerpborden, vanaf nu verwelkom je dit duurzaam, milieuvriendelijk én mooi alternatief!
Ook in andere designs opgenomen in ons ENGEL. assortiment.

Het bord is gemaakt van volledig afbreekbaar bamboe.
Kan in de vaatwasser en is bestand tegen warme gerechten en dranken.
Diameter: 20 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
202000.35
ENGEL. is ontstaan vanuit de Nederlandse traditie om met een verjaardag slingers op te hangen. Het begon met een koffer vol gekleurde lapjes en een oude naaimachine. Sabien Engelenburg,  maakte de eerste vlaggenslinger voor de verjaardag van haar oudste dochter. En ze is nooit gestopt met versieren, ook bij de kleine momenten niet... De eerste mooie lentedag, een nest jonge katjes of de eerste schooldag. Het zijn te kostbare momenten om ongemoeid voorbij te laten gaan! Met een neus voor kleur, design en prints weet Sabien voor elk product een enthousiaste ontwerper te vinden. Zo is een mooie en duurzame collectie ontstaan van eigen en zorgvuldig geselecteerde artikelen. Je  moet   wel  met  vijf  verkeerde  benen tegelijk  uit  bed  stappen  om  niet  vrolijk   te  worden  van ENGEL.’s slingers, mobiles honeycombs of poms!

product referentie :17.12

Collectie Bamboe servies - ENGEL.
Inspiratie en thema's