Bangelijke kidzlabs kit - Glow dinos & fossielen

Staat: Nieuw product

4M

KZ24981

Ben jij een nieuwsgierige paleontoloog? Graaf het glow-in-the-dark skelet van een T-Rex dino op, maak een model van de schedel en modelleer...

25,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

Ben jij een nieuwsgierige paleontoloog? Graaf het glow-in-the-dark skelet van een T-Rex dino op, maak een model van de schedel en modelleer fossielen van prehistorische dieren.
De kidzlabs Glow dinos & fossielen kit bevat een blok uit plaaster waarin het T-Rex skelet begraven zit, een T-Rex schedel set, een staander voor de schedel, een mal om fossielen te modelleren, 2 zakjes met plaaster poeder, een kartonnen achtergrond, een opgraaf instrument, een verfborstel, verf, een zakje met 'glow' verf, zelfklevende magneten en getailleerde instructies.

De set is geschikt voor mini-paleontolgen vanaf 8 jaar, ouderlijk toezicht is aangeraden. Kleur en inhoud kunnnen afwijken van de afbeelding. Download alvast de Engelstalige instructies.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
212691.18
4M - Creatief. Inspirerend. Fantasierijk. Pret. Het speelgoed van 4M stimuleert jonge artiesten hun eigen originaliteit te uiten. 4M motiveert kinderen om de wereld met andere ogen te bekijken. De wetenschappelijk onderbouwde speelkits wakkeren vast en zeker het hart van kleine wizz-kids aan, en zullen hun geest verscherpen. Leren wordt spelen op een wel erg entertainende en prettige manier.