Bangelijke photobooth accessoires - Superheld

Staat: Nieuw product

Great Pretenders

TRU065

Alles voor een superhelden feestje (26)

Leg alle krachten van je kleine superhelden vast met deze SUPERleuke photoboothprops uit de Superhero Party collectie van Great Pretenders.

In de kit zit een flashy koperkleurige backdrop om op te hangen en 8 stoere en leuke papieren accessoires zoals maskers, stripelementen, kreten, gebouwen en meer.

15,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 97501

PersonageSuperheld
TypeFeestaccessoires

Photobooth accessoires Superheld van Great Pretenders om leuke foto's te trekken en blijvende herinneringen te creëren voor je mini superhelden. Ook leuk om een origineel bedankkaartje mee te maken. Alle gasten bij elkaar, maskers op en smile!

Bekijk zeker de rest van de superhero collectie met bijpassende borden, servetten, slingers en bekers voor een stoer en onvergetelijk feestje.

 

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Net zoals de meeste sprookjes begint ook het verhaal van Great Pretenders met "Er was eens". Zo was er een bezorgde mama die op zoek ging naar fantasievol speelgoed voor haar kids. Maar helaas vond ze niet wat ze zocht. De ambitieuze mama bleef niet treuren en ging gewoon zelf aan de slag! Het resultaat? Verbluffende dress-up kostuums en accessoires in prachtige (velours)stoffen! Ben jij een superheld, lieveheersbeestje of ridder? Great Pretenders gelooft dat verkleden meer betekent dan alleen maar een kostuum dragen. Rollenspel maakt de wereld meer begrijpbaar voor kinderen. Zo bevordert een leuke verkleedpartij de sociale en emotionele ontwikkeling van kids. Het is een ideale uitlaatklep voor gevoelens en angsten. Hoe gaat het sprookje van Great Pretenders nu verder? Ontdek alle verkleedoutfits van dit Canadese merk en laat hun sprookje verder leven in jouw fantasie!
Collectie Alles voor een superhelden feestje
Inspiratie en stories