beachball set met coole cactus

Beachball set met coole cactus

Staat: Nieuw product

Sunnylife

KZ40099

Klaar om je tegenstander in te maken met een partijtje beachball?

26,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : SU5PADTC

Leeftijdvanaf 6 jaar

Voor deze capsule collectie 'Tropicool' deed Sunnylife een beroep op de Franse illustrator en auteur Tiffany Cooper. Zij liet haar eigenzinnige kijk los op de iconische ontwerpen van Sunnylife, met als resultaat dansende bananen, flamingo's with 'attitude' en coole cactussen.

Let the Games Begin. Dit trendy beachball setje in zomerse kleuren is een absolute must-have voor een dagje buiten in het park of naar het strand. Elk setje bestaat uit 2 pallets, 2 balletjes en een handige draagtas.

Geschikt voor spelers vanaf 6 jaar.

Formaat: 24 x 1.5 x 38.5 cm.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.020.240.390.73
Sunnylife - De missie van dit Australische merk is simpel: de authentieke zomerstijl van de stranden van Sydney delen met de rest van de wereld. En of dit gelukt is, de Sunnylife producten vind je wereldwijd op trendy stranden, in zwembaden en in zonovergoten vakantiebestemmingen. De collectie bevat elke denkbare zomer musthave, uitgevoerd in modieuze grafische dessins en trendy prints, allemaal in hippe verpakkingen. Het gamma bestaat uit opblaasbare loungedieren, strandballen, beachradios, zandspeelgoed, picknick servies, koeltassen en zo veel meer. Laat de zomer maar komen!