housse de couette wherever-you-go 'dreamer' (100x140)

bedset wherever-you-go 'dreamer' (100x140)

Staat: Nieuw product

FABELAB

KZ28012

Ledikanten beddengoed met 'dreamer'-design in perzik, koraal & rood.
Vanaf nu kan je het beddengoed van je kindje meenemen op sleepover! De...

67,00 €

Add to my wishlist

Ledikanten beddengoed met 'dreamer'-design in perzik, koraal & rood.
Vanaf nu kan je het beddengoed van je kindje meenemen op sleepover! De wherever-you-go bedset van FABELAB kan je heel eenvoudig opvouwen. Op die manier gaat het vertrouwde & geborgen gevoel van thuis mee op logement. Werkt ook als zacht kussen onderweg.Het zakje vooraan kan dienen als schuilplek van de pyjama & favoriete knuffel van je dreumes!

Gemaakt uit 100% organisch katoen, GOTS-gecertificeerd. De set zit verpakt in een leuk linnen zakje. Formaat dekbedovertrek: 100x140 cm. Formaat kussensloop: 40x45 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
10014000.51
FABEL + LABORATORY = FABELAB Een creatief laboratorium waar fictie heerst en unieke producten voor alledag ontstaan... dat is FABELAB! In 2012 werd het opgericht door Michaela Weisskirchner-Barfod, architect en moeder van twee meiden. Het begon allemaal met een multifunctioneel play-fold deken dat ook kan dienen als nestje of knuffel. Nu is FABELAB uitgegroeid tot een vernieuwend designlabel uit Kopenhagen. De collectie is uniek en verbeeldingsvol, zo kunnen kids bij elk item een eigen verhaal verzinnen. Michaela laat zich inspireren door zowel haar werk als haar kinderen. Met haar architecturale en scenografische achtergrond combineert ze ruimtelijke vormgeving en vertelkunst in multifunctionele en inspirerende producten voor kids. In de praktijk zijn dat dekbedovertrekken die plots functioneren als kostuum of beddengoed dat je eenvoudig kan opvouwen en meenemen op logement. Succes verzekerd!