magnifique sac Mia

beeldig kinderhandtasje met roze bloem

Staat: Nieuw product

Haba

KZ13939

Dit snoezige handtasje heeft een zachte klep versierd met een schitterende bloem. Ideaal als eerst tasje voor kleine meisjes. Net als mama kunnen...

15,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Dit snoezige handtasje heeft een zachte klep versierd met een schitterende bloem. Ideaal als eerst tasje voor kleine meisjes. Net als mama kunnen zij nu in stijl op stap. Met klittenbandsluiting en stevige schouderriem. Materiaal: 100% polyester. Wasbaar op 30°.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
16.93.217.30.054
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :2136