Beeldig koffertje - Vos

Staat: Nieuw product

Coq en Pâte éditions

CP516

Coq en Pâte presenteert: een guitige vos die met veel plezier overal mee naartoe gaat. Hij is de perfect kompaan voor je lieveling tijdens een lekker picknick tot een gezellig logeerpartijtje bij vriendjes ... deze koffer van Coq en pâte komt zeker goed van pas.

Handig én ecologisch verantwoord want de koffer is volledig gemaakt uit biologisch superzacht katoen!

39,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

CollectieWild Forest
TypeKoffers
KleurZwart
DiertjesVos

Schattig en mega-handig koffertje, een plezant ontwerp van Coq en Pâte. Dit kleine koffertje vergezelt je kleine schat met plezier voor een lekker picknick, een spannend logeerpartijtje en is ideaal om alle geheime schatten in te verstoppen.. met de rits sluit je het af en met het handige handvat neem je alles lekker overal mee naartoe.

Afmetingen: 24 x 16,5 x 10 cm

Materiaal: GOTS-gecertificeerd biologisch katoen. Geproduceerd in India op ethisch verantwoorde wijze. Zeefdruk met watergedragen inkt met AZO-vrije kleurstoffen.

Wassen: binnenstebuiten op 30°C

Zoals bij alle Coq en Pâte-collecties, is de illustratie op deze tas van de hand van Madeleine Rogers, de Engelse ontwerpster van MIBO. De Local Heroes collectie van Coq en Pâte draait helemaal rond de wilde dieren in onze steden en bossen die elke dag bijdragen aan onze biodiversiteit. Met elk verkocht product uit deze collectie steun je organisaties die deze dieren beschermen en educatieve programma's om kinderen te leren over de natuur.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.2
Coq en Pâte éditions - Coq en Pâte maakt fashionable accessoires voor kinderen. Tijdens het doorlopen van het creatieve proces besteden ze veel aandacht aan de ethische codes. Coq en Pâte wil het goede voorbeeld geven en tonen dat het mogelijk is om het hele productieproces te doorlopen en toch nog mens en omgeving te respecteren. Hun artikels worden vervaardigd in India en ze gebruiken organisch katoen, volgens de fair trade principes.Liefdevolle kindercollecties met respect voor het milieuHun prachtige collectie zal jouw hart veroveren. Zakken, pakjes, koffers, T-shirts, sjaals, pareos, & zakdoekjes. Allemaal creaties gericht op bedreigde wilde diersoorten om kinderen en hun ouders voor te lichten over de bescherming van bedreigde biodiversiteit.