Beeldige boom muursticker - glow in the dark

Staat: Nieuw product

KEK Amsterdam

De glow in the dark muurstickers zorgen ervoor dat ouders weer kind willen zijn.

DIT PRODUCT IS OP BESTELLING EN HEEFT EEN LANGERE LEVERTIJD.

129,95 €

90,97 €

Zet op mijn verlanglijstje

Switch off the light, glow bright… sleep tight.
De glow in the dark muurstickers zorgen ervoor dat ouders weer kind willen zijn. De muurstickers onthullen zichzelf in een magisch groen licht zodra de lichten uit gaan. Zo kan je kindje lekker in slaap vallen.

De muursticker met bijna levensechte afbeeldingen is een echt pareltje in de kinder- of speelkamer! De rijkelijk gedetailleerde boom wordt vergezeld door een hert, een vos, een haas & een huismus. De muursticker wordt geleverd met 2 metalen haakjes, zo is de boom meteen een prachtige kapstok.
Keuze tussen 2 kleuren. Afmetingen: 95x150 cm.

De muurstickers worden gemaakt van een zeer kwalitatieve matte vinylfolie, zijn bestand tegen water en kunnen gemakkelijk schoongemaakt worden. Ze kunnen alleen op harde en vlakke ondergronden geplakt worden zoals deuren, ramen en glad gestucte muren.

Producten op bestelling hebben een levertijd van minimum 3 weken.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
9515000.35
KEK Amsterdam ontwerpt decoratieve spullen voor in huis vanuit een studio, zoals de naam al doet vermoeden, in hartje Amsterdam. Oprichters Evert, Barabara & Bas bedenken bijzondere producten die anders zijn dan anders… Verrassend, verfrissend en eigenzinnig. Producten met een knipoog, die met ziel en zaligheid ontworpen zijn! Do small things with great love!