Beeldige rammelaar - Bunny

Beeldige rammelaar - Bunny

Staat: Nieuw product

FABELAB

KZ30520

Te gekke rammelaar uit de colllectie van FABELAB. Rammel dit lieve konijntje heen en weer en stimuleer de zintuigen van je kindje! Dankzij het...

13,00 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

Te gekke rammelaar uit de colllectie van FABELAB. Rammel dit lieve konijntje heen en weer en stimuleer de zintuigen van je kindje! Dankzij het lintje met drukknop kan je de rammelaar ook makkelijk ophangen. Dit product is gemaakt met aandacht voor kwaliteit en met de hand afgewerkt. Ken je de andere rammelaars van FABELAB al? Ontdek het schattige katje of het stoere konijn met piratenlooks.

Materiaal buitenkant: 100% organisch katoen.
Materiaal opvulling: Recron®

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
814.500.35
FABEL + LABORATORY = FABELAB Een creatief laboratorium waar fictie heerst en unieke producten voor alledag ontstaan... dat is FABELAB! In 2012 werd het opgericht door Michaela Weisskirchner-Barfod, architect en moeder van twee meiden. Het begon allemaal met een multifunctioneel play-fold deken dat ook kan dienen als nestje of knuffel. Nu is FABELAB uitgegroeid tot een vernieuwend designlabel uit Kopenhagen. De collectie is uniek en verbeeldingsvol, zo kunnen kids bij elk item een eigen verhaal verzinnen. Michaela laat zich inspireren door zowel haar werk als haar kinderen. Met haar architecturale en scenografische achtergrond combineert ze ruimtelijke vormgeving en vertelkunst in multifunctionele en inspirerende producten voor kids. In de praktijk zijn dat dekbedovertrekken die plots functioneren als kostuum of beddengoed dat je eenvoudig kan opvouwen en meenemen op logement. Succes verzekerd!

product referentie :FBL-2801403103