beestachtige bouwstenen 'Kat, Muis en Co'

beestachtige bouwstenen 'Kat, Muis en Co'

Staat: Nieuw product

Haba

KZ002

Wie woont in deze kakelbonte blokkentoren? Dit is het huis van de kat, de muis, de kever en de kikker. De bouwstenen in vrolijke regenboogkleuren...

32,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

Wie woont in deze kakelbonte blokkentoren? Dit is het huis van de kat, de muis, de kever en de kikker. De bouwstenen in vrolijke regenboogkleuren bieden kleine bouwmeesters talrijke mogelijkheden om hun eerst torens te bouwen.

Materiaal: Beukenhout
Afmeting blokken: 2x4 cm
Inhoud: 32 bouwstenen
Leeftijd: vanaf 1,5 jaar

Leeftijdvanaf 18 maanden
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
33.52.527.40.9
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :302580