Beestig kinderboek - Superbeestjes: de beste mama's en papa's

Staat: Nieuw product

Clavis

CLA147

Mama's en papa's zijn belangrijk, ook voor dieren. In dit boek leer je 9 kleine dieren en hun ouders kennen en het zijn heel zorgzame ouders.

Ontdek de wereld van de keizerspinguïn, de vos, de orang-oetan, de anemoonvis, de rode flamingo, de rode kangoeroe, de zebravink, de wolf en het gele zeepaardje. Beestig leuk om uit te lezen en voorlezen.

18,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789044838640

Leeftijdvanaf 5 jaar
AuteurReina Ollivier
IllustratorSteffie Padmos
GenrePrentenboek
ThemaDieren

In dit kinderboek Beste mama's en papa's SUPERBEESTJES ontmoet je de beste mama’s en papa’s uit het dierenrijk. Dit is het tweede boek in de serie Superbeesjes, uitgeven door Clavis. Voor kleine biologen vanaf 5 jaar.

Auteur: Reinna Ollivier & Karel Claes
Illustrator: Steffie Padmos
Leeftijd: vanaf 5 jaar
Aantal pagina's: 64
Formaat: 33,4 x 24 x 1,3 cm
ISBN nummer: 9789044838640

 
Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Ze brengen boeken uit op kindermaat van kinderen, met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Clavis Uitgeverij is ervan overtuigd dat kinderboeken het verschil kunnen maken bij het creëren van een positieve toekomst voor kinderen. De wereld zal er morgen immers uitzien zoals de kinderen die vandaag dromen.Vaak geeft wat kleine jongens en meisjes spelen al aan wat zij in hun latere leven zullen doen en hoe zij hun rol in de wereld zullen invullen. Opvoeding is een van de hoekstenen van een leefbare wereld . Hoe vroeger attitudes zijn verworven, hoe steviger en hechter ze zijn. Met kinderboeken kun je kinderen leren omgaan met hun emoties en angsten, hun fantasie stimuleren, hun inzicht geven in eigen doen en laten, hun de verhoudingen tussen mensen leren kennen, hun het verschil tussen goed en kwaad leren zien. Daarenboven schept een boek en zijn spannende inhoud een hechte band tussen ouder en kind.Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Boeken maken op maat van kinderen , met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn. Kortom, Clavis boeken staan dicht bij kinderen en hun emoties en zijn dan ook een perfect hulpmiddel bij de opvoeding.