Beestig leuke blokken jungledieren

Staat: Nieuw product

Janod

JS392

Fan van de zebra, de aap of toch eerder de leeuw? Je hoeft niet te kiezen! Met deze lichtgewicht speelblokjes puzzel je ze allemaal in elkaar. Of ga je liever voor een extra hoge toren? Het kan allemaal.

13,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J02732

SamenstellingenKarton
TypeBlokken
Leeftijdvanaf 2 jaar

Set van 9 prachtig geïllustreerde kartonnen blokken jungle dieren - van het Franse speelgoedmerk Janod - met 2 speelmogelijkheiden: bouwen voor de allerkleinsten (de blokken zijn licht en makkelijk te stapelen en passen perfect in mini handjes) en een puzzel (6 verschillende bostaferelen om in elkaar te puzzelen met de 9 blokjes) Laat je verbeelding de vrije loop en speel erop los.

Leeftijd: van 2 tot 5 jaar

Aantal blokken: 9

Materiaal: karton

Afmetingen blokken: 5 x 5 x 5 cm

Non-stop speelplezier met het Franse speelgoed merk Janod - Janod is een Frans speelgoedmerk, gevestigd in de Jura, het gebied waar al jaren lang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Ze maken sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed dat simpel is van ontwerp en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet keer op keer de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Wat het alleen maar leuker maakt.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.29
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar!Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoedDe filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren.Duurzaam speelgoed met oog voor detailElke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.