Beestig leuke wasmand - Little tree fawn*

Beestig leuke wasmand - Little tree fawn*

Staat: Nieuw product

Lässig

KZ30722

Lijkt het wasgoed de kamer van je kleintje over te nemen? De little tree fawn wasmand is de perfecte oplossing. Met twee grote handgrepen die toeklappen over de ronde opening, zo hou je je vuile was stijlvol uit het zicht. En als je klaar bent voor het wasmachine, til je hem lekker makkelijk op aan de handgrepen!

29,95 €

19,47 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LLBA1152

Collectie4 family
TypeOpbergmanden
KleurMeerkleurig

Gemaakt van 100% polyester, volledig afwasbaar en helemaal plat te vouwen wanneer je hem niet gebruikt.

Alle opbergers van Lässig zijn deels gemaakt uit gerecycleerd polyester. Het Repreve ® certificaat garandeert dat de materialen geproduceerd zijn uit gebruikte, gerecycleerde PET flessen. Dit milieuvriendelijke productieproces bespaart niet alleen op grondstoffen, maar bovenal ook op energie.

Ontworpen in Duitsland.
Materiaal: 100% polyester.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
6085350.55
  • Door Annick V.
  •  de 26/08/2019
Leuke, grote, stevige mand. Ik gebruik ze om speelgoed op te bergen.
LÄSSIG - Want het leven hoeft niet altijd nodeloos moeilijk te zijn! Dit Duits merk maakte van zijn credo simpelweg zijn naam. 'Lässig’ betekent lekker: cool, ontspannen en helemaal zen. En voilà, een collectie van mooie, handige en übercoole tassen en textiel is het oogverblindende resultaat. Naast een oog voor stijl heeft Lässig, ook een hart voor het milieu. Onder het goedkeurend oog van mascotte Lela de ree, vindt de duurzame productie plaats volledig zonder gebruik van PVC, nikkel, cadmium, ftalaten en alle andere chemische rommel. Kortom; fris, vrolijk en voor de echt coole kids en ouders.