Beestig observatiespel - Folanimos

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ267

Wij vragen opperste concentratie en je beste imitatie geluid voor dit Memory spel 'Folanimos' van Djeco. Een plezant en simpel gezelschapsspel om samen met het hele gezin te spelen.

Met dit kleurrijke kaartspel oefenen kinderen spelenderwijs hun waarneming en snelheid.

10,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ08465

CollectieGames
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 4 jaar

Plaats zo snel als mogelijk de juiste dierenkop aan de juiste dierenpoten in dit leuke Memory spel van Djeco. De speler die als eerste de juiste combinatie ziet maakt het geluid van het dier en mag de kaarten houden. De winnaar van Folanimos is de speler met - je raadde het al - de meeste kaarten.

Inhoud speldoos: 24 dierenkoppen- en 24 dierenpottenkaartjes en spelregels.
Afmetingen doos: 22 x 22 x 3 cm
Afmetingen kaartjes: 6 x 6 cm
Leeftijd: 4 tot 10 jaar
Aantal spelers: 2 - 4

Het Franse DJECO maakt bijzonder speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is, want spelen is essentieel voor de ontwikkeling van kinderen. Regelmatig steekt Djeco speelgoed van vroeger in een nieuw jasje, met mooie patronen, vrolijke kleuren en unieke illustraties. Hun aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, knutselpakketten, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
21.421.34.20.647
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustratoren om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd! Het plezier van creëren en het streven naar kwaliteit Bij Djeco vinden ze het leuk om elke dag opnieuw het meest kleurrijke en fantasierijke speelgoed te bedenken. Zo creëren ze speelgoed en spelletjes die leuk zijn voor iedereen, die mensen doen dromen, lachen en ontdekken. Het doel van Djeco is om kinderen in verrukking te brengen, hun verbeelding te verrijken en hen aan te moedigen om te blijven ontdekken. Met meer dan 1000 producten is dat uiteraard geen probleem. Voor Djeco is naast esthetiek, de kwaliteit en veiligheid van het speelgoed even belangrijk. Alle producten ondergaan een vergaande kwaliteitscontrole en veiligheidstests zodat jouw kindje zonder gevaar kan spelen. Prachtig speelgoed voor elk kind Is jouw kind een creatieve vogel of eerder een actieve wereldontdekker? Djeco heeft zowel avontuurlijke als creatieve spelletjes in het aanbod. Creatieve spelletjes Voor de kleine tekenaars en kunstenaars is er de Djeco Design collectie , het Atelier Les Petits , Atelier Au Bonheur des Filles  en het Atelier Couleurs . Deze collecties bestaan uit leuke knutseldozen, full-colour boekjes met instructies, toffe sets van stickers en stempels, kleurrijke potloden en penselen, en zoveel meer. Kortom alles wat je kind nodig heeft om zijn of haar creativiteit te uiten! Avontuurlijke spelletjes Beleef de leukste avonturen met de figuurtjes van onder meer de  Petit Home en  Art Toys collectie. De wereld redden met superhelden, een schip kapen met piraten of een gezellig theekransje houden met de hele poppenfamilie. Laat de fantasie maar de vrije loop gaan!