beestige boekentas arnold het nijlpaard

Beestige boekentas - Arnold het nijlpaard

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

KZ07738

Lilliputiens: On the Move (34)

Het sympathieke, ergonomische en praktische nijlpaard Arnold vergezelt de groten naar de kleuterschool. Als goede piraat weerstaat hij vrolijk...

39,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 86174

TypeRugzakken
KleurBlauw
Leeftijdvanaf 3 jaar
DiertjesNijlpaard
Karakter LilliputiensArnold het nijlpaard

Het sympathieke, ergonomische en praktische nijlpaard Arnold vergezelt de groten naar de kleuterschool. Als goede piraat weerstaat hij vrolijk alle plenspartijen van regen, melk of chocolade. Hij is immers volledig waterdicht! Met verstelbare schouderriemen, compartimentje vooraan, rits, handvat en magneetsluiting.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
292560.35
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.
Collectie Lilliputiens: On the Move
Inspiratie en stories