bowl met deksel en bestek 'Baby Deer'

Beestige bowl met deksel en bestek - Baby Deer

Staat: Nieuw product

SugarBooger

KZ27081

Uit de Baby Deer collectie van SugarBooger met schattige bosdieren in de hoofdrol.Met dit super leuk tableware setje is etenstijd mega...

19,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : A1160

Uit de Baby Deer collectie van SugarBooger met schattige bosdieren in de hoofdrol.Met dit super leuk tableware setje is etenstijd mega fun! Dankzij de stevige zuignap blijft de bowl netjes staan tijdens het eten. Het deksel zorgt ervoor dat de voeding vers blijft. De bowl, de lepel en de vork zijn gemaakt uit loodvrije en niet-giftige materialen. Mag in de vaatwasser na het verwijderen van de zuignap, niet geschikt voor de magnetron.

Materiaal: melamine bowl, bestek in roestvrij staal met kunststof handvat.
Diameter bowl: 16 cm.
Lengte bestek 13 cm.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
321860.4
SugarBooger - Dit Amerikaanse merk werd in 2003 ontwikkeld door de Californische Lisa Lowe. Als kind was ze al bezig met het maken van spullen, verpakking inclusief, die ze dan verkocht aan haar kleine broer. Na een design opleiding enkele jaren later, startte ze haar eigen bedrijf. SugarBooger maakt o.a. vrolijke kinderserviesjes in een hele resem leuke thema's. Lisa omschrijft het zelf als : "Sweet with a dash of mischief, created for kids, parents and the people who love them."