mobile musical Ferme

Beestige mobiel met geluidjes - Boerderij

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

KZ30065

Op de melodie van 'La vie en rose' draaien Ophélie, Jef en hun vriendjes van de boerderij vrolijk rond de baby. Deze leuke mobiel heeft een...

34,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 86828

Op de melodie van 'La vie en rose' draaien Ophélie, Jef en hun vriendjes van de boerderij vrolijk rond de baby. Deze leuke mobiel heeft een lichtgevende ring, levendige kleuren, een spiegel en prisma om de aandacht van de pasgeboren baby te trekken en het gezichtsvermogen te stimuleren. De verschillende elementen kunnen ook worden losgemaakt en worden zo minirammelaars.

Past ook op de houten mobielarm van Lilliputiens die bij ons te verkrijgen is.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.