reliëfpuzzel Botablo

Beestige reliëfpuzzel - Botablo

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ003

Waar moet de leeuw en zie jij de krokodil? Nee daar moet de leeuw. Ja goed zo! Nog een keer?

Deze enorme, grote, grafische puzzel uit hout met heerlijke dikke stukken - die ook gebruikt kunnen worden voor fantasierijk spelen - is echt top speelgoed van Djeco. Leuk om te leren puzzelen, goed voor de fijne motoriek en om het verschil tussen al die dieren te leren.

30,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ01027

CollectieWooden puzzles
TypeInlegpuzzels
Leeftijdvanaf 18 maanden
# Puzzelstukken11-20 stukken

Prachtige houten Djeco inlegpuzzel met vele verschillende wilde dieren in prachtig diepe kleuren en met unieke grafische patronen. Leuk om de fijne motoriek te oefenen en de dieren te leren benoemen want de figuurtjes zijn lekker stevig en lenen zich ook perfect tot vrij spel.

Djeco maakt bijzonder kinderspeelgoed dat steeds fantasierijk en educatief is. Het creatieve team van het Franse speelgoedmerk ontwerp met passie en doet vaak beroep op getalenteerde illustratoren en grafische kunstenaar om hun collecties nog beter en mooier te maken. Het aanbod omvat leerrijk en innovatief speelgoed uit de hooste kwaliteit, gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot fijn buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!

Materiaal: hout

Afmetingen: 427 x 298 x 220 mm

Geschikt voor kindjes vanaf 1,5 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
22.422.43.20.518
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!