Tritan drinkfles Animalia

Beestige Tritan drinkfles - Animalia

Staat: Nieuw product

Crocodile Creek

BER015

Crocodile Creek Eco collectie (27)

Geef dorst geen kans met deze handige drinkfles van Crocedile Creek.

De groen-blauwe fles is gemaakt van stevig materiaal en heeft een handige anti mors drinktuit die zelfs de kleinste kleuters makkelijk kunnen openen en weer sluiten.

13,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 381041-3

TypeDrinkflessen
Leeftijdvanaf 3 jaar
Thema's en onderwerpenDieren

Crocodile Creek creëerde deze leuke Eco Kids Tritan™ drinkfles speciaal voor schoolgaande kinderen. Deze fles vol prachtig geïllustreerde dieren heeft een inhoud van 450 ml en is uitgerust met een mors-bestendige drinktuit die kinderen heel eenvoudig kunnen openen en sluiten. Het rietje kan je verwijderen om alles makkelijk schoon te maken. Het handige 'grab & go' handvat maakt het makkelijk om de fles overal mee naartoe te nemen.

Het transparante materiaal Eastman Tritan™ Copolyester is BPA-vrij en voedselveilig. Niet geschikt voor warme dranken en ook niet voor de microgolfoven. Aanbevolen voor kinderen van 3 tot 8 jaar. Extra leuk met de bijpassende brood- en snackdozen.

Illustratie: Bob Kolar

Afmetingen: 7 x 17 cm

Inhoud: 450 ml

Materiaal: Eastman Tritan™ Copolyester - vrij van PVC, BPA en andere schadelijke stoffen

Wasadvies: mag in het bovenste rek van de vaatwasser

_

Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt uniek kwalitatief speelgoed en leuke kleurrijke spulletjes voor kinderen. Van puzzels, over ballen tot eetgerei.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
17.19.570.12
Crocodile Creek - Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en andere spulletjes voor kinderen. Kleurrijke ballen & puzzels maar ook rugzakjes en eetgerei. Innovatief speelgoed voor uren speelplezier.
Collectie Crocodile Creek Eco collectie
Inspiratie en stories