Bens bouwplaats - domino

Staat: Nieuw product

Haba

Ben komt vrolijk op zijn bouwwerf aan. Maar dan schrikt hij zich rot. Wat is er hier gebeurd? De kraan staat bij het werfbord, de vrachtwagen achter de betonmixer...

Wie kan Ben helpen het rommeltje op de werf op te ruimen en de juiste afbeeldingen naast elkaar te leggen? Met een beetje geluk en het juiste overzicht kun je al je eigen kaarten als eerste afleggen.

7,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303292

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeDomino
Leeftijdvanaf 3 jaar

Ben's bouwplaats is een plezant eerste kaartspel, van het toffe merk Haba, met een groot houten figuur.

Super fijn cadeautje om te geven (en te krijgen!) Inhoud speldoos: 28 kaarten, 1 speelfiguur Ben en 1 spelhandleiding in 6 verschillende talen (Engels, Italiaans, Spaans, Duits, Frans en Nederlands)

Haba is een Duitse speelgoedfabrikant bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, maar ook van de productie van leuke gezelschapspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.

Voor spelers van 3 tot 99 jaar oud
Materiaal: katron en beukenhout
Aantal spelers: van 2 tot 6 spelers
Spelduur: 10-15 minuten
 
 

 

 

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
13.92.510.90.15
  • Door Abbygail V.
  •  de 27/04/2021
Leuk
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!