Bereleuk gym/zwemzakje Ijsbeer

Staat: Nieuw product

Coq en Pâte éditions

CP225

Dit multifunctioneel tasje komt altijd van pas, om turngerief in mee te nemen, naar de wekelijkse zwemles te trekken of al je spulletjes in te steken en bij een vriendje te gaan logeren voor de nacht.

En tussen al die avonturen door kan je lekker genieten van de vrolijke ijsberenprint!

16,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

CollectiePolar World
TypeTurn/zwemzakken
KleurBlauw
DiertjesIJsbeer

Plezante turn/zwemzakje met illustratie van een van de bekendste pooldieren op: de ijsbeer. Dit handig tasje van Coq en Pâte is volledig gemaakt uit biologisch katoen. Is licht en makkelijk op de schouders te dragen en komt goed van pas om alles overal mee naartoe te nemen.

Afmetingen: 37 x 33 cm

Materiaal: GOTS-gecertificeerd biologisch katoen. Geproduceerd in India op ethisch verantwoorde wijze. Zeefdruk met watergedragen inkt met AZO-vrije kleurstoffen.

Wassen: binnenstebuiten op 30°C

Zoals bij alle Coq en Pâte-collecties, zijn de illustraties op deze tas van de hand van Madeleine Rogers, de Engelse ontwerpster van MIBO. De illustraties zijn gebaseerd op paper toys dieren die ze ontwerpt in gerecycleerd papier en natuurlijke inkt. Alle items van Coq en Pâte worden trouwens gemaakt van organisch katoen met respect voor dier en milieu. 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.056
  • Door Anonymous A.
  •  de 30/06/2020
Mooi
Coq en Pâte éditions - Coq en Pâte maakt fashionable accessoires voor kinderen. Tijdens het doorlopen van het creatieve proces besteden ze veel aandacht aan de ethische codes. Coq en Pâte wil het goede voorbeeld geven en tonen dat het mogelijk is om het hele productieproces te doorlopen en toch nog mens en omgeving te respecteren. Hun artikels worden vervaardigd in India en ze gebruiken organisch katoen, volgens de fair trade principes.Liefdevolle kindercollecties met respect voor het milieuHun prachtige collectie zal jouw hart veroveren. Zakken, pakjes, koffers, T-shirts, sjaals, pareos, & zakdoekjes. Allemaal creaties gericht op bedreigde wilde diersoorten om kinderen en hun ouders voor te lichten over de bescherming van bedreigde biodiversiteit.