NULL

betoverend wedloopspel Eenhoorn Flonkerglans

Staat: Nieuw product

Haba

KZ20355

Gezelschapsspelen van HABA (144)

De vier eenhoorns, Flonkerglans, Sterrenhof, Wonderbloem en Toverhart, leven in het verre wolkenland. Uitgelaten galopperen ze over de...

12,95 €

Add to my wishlist

De vier eenhoorns, Flonkerglans, Sterrenhof, Wonderbloem en Toverhart, leven in het verre wolkenland. Uitgelaten galopperen ze over de wattenwolkjes, glijden langs de kleurige regenbogen omlaag of spelen met de fonkelende wolkenkristallen.
Daar komt plotseling een onweer opzetten! Wie helpt de eenhoorns zo snel mogelijk bij de zon te komen en op weg ernaartoe zo veel mogelijk wolkenkristallen in veiligheid te brengen?

Een betoverend dobbel- en wedloopspel met 60 fonkelende kristallen en eenvoudige spelregels. Voor alle kleine eenhoornfans vanaf 3 jaar! Van 2 tot 4 spelers. Speelduur: ca. 10 min.


Leeftijdvanaf 3 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :300194

Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories