Betoverende Bekertjes - Magic

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR592

Deze 8 bekers toveren elk drinkmoment op je feestje om tot een magisch plaatje. Ze zijn perfect voor elk feest dat je graag met verwondering en plezier wilt vullen.

De verschillende sensationele designs - waaronder sterren, strepen, harten en schoppen - maar ook de details in goudfolie voegen glans en stijl toe. Schol!

6,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 215101

Betoverende Bekertjes Magic van Meri Meri. In elke set zitten 8 magische drinkbekers uit karton met details in goudfolie. De feestbekers kunnen zowel gebruikt worden voor warme als koude drankjes.

Afmetingen:  7,9 x 8,9 x 7,9 cm

Inhoud: 256 ml

Materiaal: gemaakt van milieuvriendelijk papier

-

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets. De kleurrijke Circus collectie maakt van elke party een nog groter feest. Dit feestthema zit vol kleur en unieke feestaccessoires om mee te scoren!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.