balançoire petit dragon

betoverende draken schommel*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ21644

Wie is er klaar voor een ritje op het draakje? Op deze schommel kunnen alle kinderen zich een sprookjesheld voelen... en op de gevoerde zitting...

67,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Wie is er klaar voor een ritje op het draakje? Op deze schommel kunnen alle kinderen zich een sprookjesheld voelen... en op de gevoerde zitting tussen de drakenvleugels zitten ze lekker comfortabel! De drakenvleugels zijn met klittenband bevestigd en afneembaar. De schommel is in hoogte verstelbaar en heeft een maximum belasting van 80 kg.

Vanaf 3 jaar.
Materiaal: polyester.
Afmetingen: 100 x 37 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
40944.51.52
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :301146