moule en silicone pour sucettes au chocolat 'fête féerique'

betoverende Feeënparty vorm voor chocolollies*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ21799

Een hoogtepunt op ieder verjaardagsfeestje: chocolollies! Ze zijn snel klaar en alle kinderen zijn er dol op. En ook ijs op een stokje is...

15,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 301149

Een hoogtepunt op ieder verjaardagsfeestje: chocolollies! Ze zijn snel klaar en alle kinderen zijn er dol op. En ook ijs op een stokje is snel tevoorschijn getoverd. In het bijgevoegde boekje staan 2 eenvoudige recepten, geschikt voor kinderen, die gemakkelijk uit te voeren zijn. Samen in de keuken bezig zijn, sterkt het zelfbewustzijn van het kind en bevordert het inzicht in het gebruik en de smaak van verse ingrediënten.

Met de 'Feeënparty' siliconen vorm heb je verschillende mogelijkheden: vormgeven aan gebak, pudding en ijs. Door de versterkte rand is de betoverende 'Feeënparty' vorm ideaal voor kinderhanden! De bakvorm is geschikt voor oven en vriesvak (-40°C tot +230°C), is voedselveilig en vaatwasmachinebestendig.

Inclusief 18 lolliestokjes
Materiaal: silicone
Afmetingen: 22 x 14 cm

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
221400.35
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.