gobelet scintillant 'Licornes dans les nuages'

betoverende glitterbeker 'Eenhoorn Flonkerglans'

Staat: Nieuw product

Haba

KZ24931

Deze drinkbeker is niet zomaar een beker... Eenhoorn Flonkerglans staat mooi te pronken op dit prachtig bekertje met wondermooie glitters en roze...

6,95 €

Add to my wishlist

Deze drinkbeker is niet zomaar een beker... Eenhoorn Flonkerglans staat mooi te pronken op dit prachtig bekertje met wondermooie glitters en roze hartjes. Als je uit de beker drinkt, verspreiden ze zich! Materiaal: kunststof, BPA-vrij. Diameter: 7.5 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
85110.134
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :300468