Bijbel

Bijbel - Verhalen uit het Oude Testament

Staat: Nieuw product

Lannoo

LAN006

Verhalen over de schepping en de zondvloed, over profeten als Mozes en Jona. Verhalen over hoop, angst, liefde en kracht. Op de magistrale prenten, aangevuld met boeiende weetjes, brengt Sassafras De Bruyn de verhalen uit het Oude Testament tot leven. Een uniek cadeauboek voor lezers die willen kennismaken met de Bijbel en lezers die de verhalen al kennen.

24,99 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

De Bijbel is het meest gelezen boek ter wereld. Al eeuwenlang zijn de verhalen een inspiratiebron voor schilders en schrijvers. Verhalen over de schepping en de zondvloed, over profeten als Mozes en Jona. Verhalen over hoop, angst, liefde en kracht. Op de magistrale prenten, aangevuld met boeiende weetjes, brengt Sassafras De Bruyn de verhalen uit het Oude Testament tot leven. Een uniek cadeauboek voor lezers die willen kennismaken met de Bijbel en lezers die de verhalen al kennen.

Aantal pagina's: 80
Afmetingen: 38  x29 cm
Auteur: Sassafras De Bruyn, Bénédicte Lemmelijn & Sylvia Vanden Heede
EAN: 9789401441094
Geschikt voor: < 12 jaar

 

 


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0001.2
Lannoo Kind & Jeugd: Fictie en non-fictie voor alle jonge lezers, van de allerkleinsten tot de jongvolwassenen. In de non-fictiecollectie vind je royaal geïllustreerde naslagwerken. Daarnaast krijgen eerste lezers extra aandacht in het fictiefonds - denk maar aan de uitzonderlijke groeiboeken over Vos en Haas. Voor de boekenwurmen zijn er fantasierijke, poëtische en grappige kinderboeken, terwijl de jeugdromans aansluiten bij de leefwereld van adolescenten.

product referentie :9789401441094