bijzonder bijzettafeltje met grafisch lijnenspel

Staat: Nieuw product

Studio ROOF

De Living collectie van Studio ROOF (voorheen Kidsonroof) bestaat uit basic meubelstukken die veel ruimte laten voor het creëren van sferen. De...

189,00 €

122,85 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

De Living collectie van Studio ROOF (voorheen Kidsonroof) bestaat uit basic meubelstukken die veel ruimte laten voor het creëren van sferen. De ronde bijzettafel is ideaal om een kopje thee, een glas wijn of een vaas bloemen op te plaatsen. Maar het is ook leuk voor de kids om aan te tekenen en spelen. Je kan er alle kanten mee op!

Het tafeltje is gemaakt van massief beuken en het blad is gezeefdrukt met een speels grafisch lijnenspel. De bijzettafel is afgelakt met matte vernis en is makkelijk schoon te houden met een vochtig doekje. Beschikbaar in twee kleurencombinatie's: fluor roze met donkerbruin en wit of fluor oranje met muntgroen en donkerbruin.De tafel wordt plat geleverd en is eenvoudig in elkaar te zetten zonder gereedschappen.
Hoogte: 49 cm. Diameter: 60 cm.

Gouden tip: de bijzettafel past perfect bij het Studio ROOF krukje met gelijkaardig geometrische patroon!


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
6049605.5
In Januari 2014 veranderde Kidsonroof haar naam in Studio ROOF . Kidsonroof werd in 2005 opgericht door Romy Boesveldt en Ilya Yashkin. Samen met hun drie kinderen en diens vriendjes bestuurden ze een permanent testlab waaruit nieuwe ideeën voortvloeiden. Jaarlijks verbleven ze in hun schuurtje in de zuid Franse bergen, zonder elektriciteit en stromend water. Romy en Ilya wilden met Kidsonroof de band tussen het moderne stedelijke leven en de natuur versterken. 9 jaar lang was een duurzame benadering en het stimuleren van de verbeelding en creativiteit de kern van alle Kidsonroof ontwerpen. Nu de kinderen groter zijn, zou je denken dat dit mooie verhaal stilletjes uitdooft... Maar nee hoor, de behoefte om te creëren en te spelen vermindert niet. Ilya en Romy zien niet alleen hun eigen kinderen opgroeien, maar ze ervaren dat veel van hun ontwerpen evenveel worden gewaardeerd door volwassenen als kinderen. Daarom besloten ze Studio ROOF te lanceren: een merk met tot de verbeelding sprekende producten voor alle leeftijden. Studio ROOF ontwerpt basic objecten die uitnodigen tot verbeelding en die in elke kamer van het huis een plek kunnen vinden. Esthetiek en duurzaamheid zijn altijd de kern van de ontwerpen. Studio ROOF heeft vier collecties: Totem – Living – Play! en Stationery.

product referentie :ROOF3