set de jouets de sable 'glacier'

Bijzonder leuk zandijssalon*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ20771

HABA - Sun Bistro (11)

Welkom in het zandijssalon! Hier is het beste ijs uit alle windstreken te vinden! Met de ijslepel bolletjes maken en dan met een dikke laag...

11,95 €

8,37 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 301053

Korting- 30 %

Welkom in het zandijssalon! Hier is het beste ijs uit alle windstreken te vinden! Met de ijslepel bolletjes maken en dan met een dikke laag zandslagroom garneren. Of heb je liever een vers zand-softijsje uit de kloddertrechter? Spelen was nog nooit zo realistisch! Ideaal voor creatieve ijsverkoper rollenspellen. Overtollig water kan via de groeven uit het ijshoorntje lopen.

Inhoud: 1 kloddertrechter, 1 ijslepel, 1 ijswafel.
Materiaal: polypropeen plastiek.
Afmetingen:
- kloddertrechter: H 16 cm
- ijshoorntje: 6 x 9 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie HABA - Sun Bistro
Inspiratie en stories