Bijzonder lief mini peerlampje

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

Little Lovely lampjes (21)

Het super schattig peerlampje geeft een mooie, zachte gloed in het donker. Het mini sfeerlampje is gemaakt van eco- en kindvriendelijk PBA-, en...

8,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LTPB012

KleurMeerkleurig
CollectieLittle Lovely Lights
TypeNachtlampjes
A Little Lovely Company figuurAppelen en peren
Type verlichtingnachtlampje
Het super schattig peerlampje geeft een mooie, zachte gloed in het donker. Het mini sfeerlampje is gemaakt van eco- en kindvriendelijk PBA-, en loodvrij PVC. Dankzij het LED-lampje wordt de peer nooit heet en is het veilig in de kinderkamer. Het mini peerlampje is verkrijgbaar in drie kleuren en werkt op 3 LR44 batterijen (meegeleverd). Hoogte: 14 cm.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
01400.35
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke (feest)decoraties veel 'lovelyness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... a Little Lovely Company was geboren! De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven... Alles onder het motto: Making Life Lovely!
Collectie Little Lovely lampjes
Inspiratie en stories