bijzonder lieve mini wolklamp

bijzonder lieve mini wolklamp

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

Little Lovely lampjes (22)

De super schattige wolklamp geeft een mooie, zachte gloed in het donker en vrolijkt de kinderkamer meteen op! De wolkjeslamp is gemaakt van eco-,...

12,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

De super schattige wolklamp geeft een mooie, zachte gloed in het donker en vrolijkt de kinderkamer meteen op! De wolkjeslamp is gemaakt van eco-, en kindvriendelijk BPA-, en loodvrij PVC. Omdat er een LED-lampje in zit, wordt de lamp nooit heet en kan het veilig gebruikt worden in kinderkamers!
Tip: de mini lampjes van a Little Lovely Company zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en kleuren. Geweldig om te combineren of… verzamel ze gewoon allemaal!

Afmetingen: 16,5x9,5x8,5 cm
Materiaal: BPA-, en loodvrij PVC
Het lampje werkt op 3 LR44 batterijen (meegeleverd)


Type verlichtingnachtlampje
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
16.59.58.50.35
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke (feest)decoraties veel 'lovelyness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... a Little Lovely Company was geboren! De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven... Alles onder het motto: Making Life Lovely!

product referentie :LTCW025

Collectie Little Lovely lampjes
Inspiratie en stories