bijzonder mooi 'Inka' dekentje (120x150)

bijzonder mooi 'Inka' dekentje (120x150)

Staat: Nieuw product

Ferm Living

KZ24354

Vind je het heerlijk om lekker te cocoonen? Het Inka deken is niet alleen ultrazacht om onder te kruipen, maar ook een trendy eyecatcher...

106,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Vind je het heerlijk om lekker te cocoonen? Het Inka deken is niet alleen ultrazacht om onder te kruipen, maar ook een trendy eyecatcher in elk hedendaags interieur! Stijlvol zwart en grijs vormen een hippe etnische print en door de jacquardsteek keert de kleurencombinatie zich om aan de andere kant van het deken.
Zo blijft het motief aan beide zijden hetzelfde, maar de kleuren wisselen. Het Inka deken is ideaal voor een uniek accent in de woon- of slaapkamer! Materiaal: 100% organisch katoen. Afmetingen: 120x150 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
12015000.66
Ferm Living is een Deens bedrijf dat prachtige interieuritems met een grafisch tintje ontwerpt. Het assortiment bestaat uit interieurstickers, textiel en een grote Kids Collection. Ferm Living is opgericht door Trine Andersen in 2005. Het bedrijf kwam tot leven nadat Trine, vooral voor de lol, besloot om een helderziende te bezoeken. Trine was heel verbaasd toen de helderziende een verward vogeltje zag zitten op een tak, niet wetend welke kant op te vliegen. Dit beeld hielp Trine de knoop door te hakken en haar droom te volgen, ze startte haar eigen bedrijfje op! Toen ze daarna ‘Ferm’ oprichtte, was het niet meer dan logisch dat het vogeltje zijn eigen plekje kreeg op de top van het bedrijfslogo.