Bijzondere eerste knikkerbaan - Toverspiegel*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ21344

HABA knikkerbaan (16)

Mijn eerste knikkerbaan: grote basisdoos Toverspiegel.
De Toverspiel knikkerbaan heeft geraffineerde spiegeleffecten die voor uren...

74,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 301219

CollectieKullerbü
TypeKnikkerbanen
Leeftijdvanaf 2 jaar
Mijn eerste knikkerbaan: grote basisdoos Toverspiegel.
De Toverspiel knikkerbaan heeft geraffineerde spiegeleffecten die voor uren knikkerbaanplezeir zorgen! De houten knikkerbaan is speciaal ontworpen voor peuters en kleuters. De stukken zijn groter dan een klassieke knikkerbaan waardoor ze makkelijk te hanteren zijn en er geen inslikgevaar is. De verbindingsstukken hebben stiftjes waardoor ze aan de baanstukken vastklikken en niet snel omvallen. Leeftijd: 1,5 - 8 jaar.

Een knikkerbaan is een creatief speelsysteem. Het bevordert ruimtelijk denken, geduld en fijne motoriek. Het geeft ook inzicht in het principe van oorzaak en gevolg alsook de beleving van statische wetten.

Inhoud: 1 tunnelhelling, 1 poort, 1 helling, 1 recht baanstuk, 4 bochten, 1 effectknikker, 1 knikker van acrylglas, 1 spiegelsteen en 8 gekleurde verbindingsstukken.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0002.15
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie HABA knikkerbaan
Inspiratie en stories