Biologische zwangerschapsolie - 50 ml

Staat: Nieuw product

Naty

NY037

De regeneratieve krachten van de huid nemen 's nachts toe, wanneer het lichaam in rust is. Gebruik daarom deze Eco by Naty voedende zwangerschapsolie net voor het slapengaan, ze zal de huid voeden en een extra boost geven. Bovendien bevordert ze de elasticiteit en bevat ze enkel plantaardige, natuurlijke en gecertificeerde biologische materialen.

6,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

Geen geuren. Geen parabenen. Geen minerale oliën. Geen zorgen. Dit is een rijke, gemakkelijk aan te brengen zwangerschapsolie om de huid te voeden tijdens de zwangerschap. De Eco by Naty biologische zwangerschapsolie is een pure, plantaardige olie die speciaal is samengesteld voor de groeiende buik van de mama-in-spé. Het gebruik van een diep doordringende olie in combinatie met een vochtinbrengende crème is essentieel om de huid soepel en elastisch te houden tijdens alle stadia van de zwangerschap. Zacht genoeg voor dagelijks gebruik.

Hoeveelheid: 50 ml

Belangrijke actieve ingrediënten zijn zoete amandelolie (prunus amygdalus dulcis), olijfolie (olea europaea fruit) en zonnebloemolie (helianthus annus zaad). De echte ster van de show is de arganolie, ookwel "Marokkaanse wondernoot" (argania spinosa kernal olie). Argan is alleen te vinden in Marokko en staat bekend om zijn intense huidverzorgende eigenschappen. We hebben rozemarijn (rosmarinus officials leaf) toegevoegd vanwege de antioxiderende eigenschappen, die helpen om de integriteit van de huid te behouden, wat vooral belangrijk is wanneer de huid snel verandert tijdens het groeien van je babybuik.

____

Naty is terecht trots op de erkenning die hun luiers, verzorgingsproducten en reinigingsdoekjes krijgen. De concurrentie mag dan groot zijn, hun producten bewijzen elk jaar weer dat ze voor niemand bang hoeven zijn. Als leverancier van de beste ‘groene’ luiers ter wereld maken ze hun slogan “Kies groen zonder in te leveren op kwaliteit” meer dan waar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.07
Naty - Met dit Zweeds merk kies je groen zonder in te boeten op kwaliteit. Naty is een toonaangevend innovatief eco-bedrijf en hun filosofie is duidelijk: ze willen overal ter wereld milieuvriendelijke verzorgingsproducten bieden voor zowel moeder als kind. Meer dan 20 jaar geleden opgericht door Marlene Sandberg, moeder van twee jongens en bedrijfsjuriste. Zoals vele mama's een bezige bij, maar wel eentje met een ontluikend gevoel van milieubewustzijn. "Net als veel mensen van mijn generatie werd ik steeds milieubewuster,” aldus Marlene. “Tegelijkertijd had ik een druk leven en ik zag het wassen van luiers niet in dat schema passen.” Het was in die tijd dat Marlene een krantenartikel las wat ging over de schadelijke effecten van wegwerpluiers op het Zweedse milieu. Elke Zweedse baby was gemiddeld verantwoordelijk voor een halve ton vuile luiers per jaar. Dus de luiers bleven zich opstapelen, mede als gevolg van het materiaal dat gebruikt werd in de traditionele wegwerpluiers. Na vijf jaren van hard werken, onderzoek en ontwikkeling, richtte Marlene Naty by Nature Babycare op en lanceerde ze de meest milieuvriendelijke wegwerpluier op de markt. Dit werd gevolgd door de lancering van een lijn van babyverzorgingsproducten variërend van huidverzorging en doekjes, tot luiers en pull-on broekjes. Naty by Nature Babycare eco luiers is de absolute nummer één en het groene alternatief als het gaat om wegwerpluiers. Ze proberen zo veel mogelijk natuurlijke producten te gebruiken in hun ecologische luiers en blijven hier na 20 jaar nog steeds in evolueren. Ze willen de schadelijke gevolgen voor het milieu verminderen en nemen geen genoegen met de gulden middenweg. Hun concurrentie bestaat veelal uit veel grotere bedrijven maar toch blijven zij, en wij, geloven in hun visie, in hun producten en in u.