Blauw monsterpak

Staat: Nieuw product

Travis Designs

Aaargh! Het blauwe monster is uit de verkleeddoos herrezen! Een zacht blauw pak met een feloranje borstkas, groene nagels en horentjes, maakt jouw bengel het 'schattigste' monstertje in huis!

44,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : MON-BL2

PersonageDraak
TypeVerkleedkostuums
KleurMeerkleurig

Aaargh! Het blauwe monster is uit de verkleeddoos herrezen! Een zacht blauw pak met een feloranje borstkas, groene nagels en horentjes, maakt jouw bengel het 'schattigste' monstertje in huis! In de stof vooraan is een rits verwerkt zodat jouw kind er makkelijk in en uit het pak kan.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Travis Designs is een superleuk Brits merk dat prachtige verkleedkleren maakt. Originele outfits en kekke accessoires zijn hun sterkste troeven. Travis Designs heeft de leukste pakjes voor meisjes, jongens en kleuters van 3 maanden tot 11 jaar. De prinsessenjurkjes worden gepresenteerd op een satijnen hangertje en de jongensoutfits zijn gemaakt van prima kwaliteit, gemakkelijk wasbare stoffen en uitgerust met de stoerste accessoires. De peuterkostuumpjes zijn ook volledig wasbaar, moest uw kleine monstertje een ongelukje krijgen.