Blauwe - Bikloon fietshelm

Staat: Nieuw product

Janod

JS353

De Bikloon fietshelm van Janod zorgt voor een optimale veiligheid en is bovendien super hip! Met een leuk kleurtje en een funky 'Bikloon'-opschrift ben je de coolste renner van het peloton.

22,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J03273

SamenstellingenKunststof
TypeHelmen
Leeftijdvanaf 2 jaar

De helm heeft 11 ventilatieopeningen, 3 verstelpunten en een verstelbare hoofdomtrek (via een verstelwieltje) van 47 tot 54 cm. De helm is geschikt voor sporty kids van 2 tot 6 jaar. Het comfortschuim is uitneembaar en kan met de hand gewassen worden. Na een stevige fietstocht kan je de helm proper maken met een vochtige doek (zonder afwasmiddel). Afmetingen: 20 x 15.5 x 25 cm.

Ben je op zoek naar je eerste loopfiets? Kijk dan zeker eens naar de Bikloon loopfiets die ideaal combineert met de Bikloon fietshelm!

De fietshelm is gemaakt voor gebruik tijdens het fietsen, skateboarden of inlineskaten. Het is niet aangeraden om kinderen bergsporten of andere extreme sporten te laten beoefenen met deze helm. De helm moet correct worden afgesteld om zo een optimale veiligheid te garanderen. Na het afstellen mag hij niet naar voor of naar achter hellen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.260.150.150.45
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar!Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoedDe filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren.Duurzaam speelgoed met oog voor detailElke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.