Blauwe Feestjurk - Catherine

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

Sprookjesachtige kostuums van Souza for Kids! (140)

Deze schitterende blauwe jurk maakt van jouw kleine meid een echte prinses. Combineer de jurk met een prachtige kroon en paar slippers om de outfit compleet te maken.

Jouw mini prinses wordt de absolute ster van elk feest!

37,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 100823

PersonagePrinses/Koningin
TypeVerkleedjurken
KleurBlauw

Prachtig blauw feestkleed van Souza for Kids. Dit kleedje is gemaakt van een schitterende, glanzende stof. Het lijfje is onderaan afgewerkt met een mooie riem vol kleurrijke stenen. De rok bestaat uit verschillende lagen waarvan de toplaag voor een groot deel uit tule is gemaakt.

Beschikbaar in 3 maten: 3-4 jaar, 5-7 jaar en 8-10 jaar

_

Souza for Kids beschikt over een bijzonder uitgebreide collectie verkleedkostuums en accessoires die kinderen laat stralen. Met veel fantasie zorgen zij ervoor dat elke verkleedpartij een feestje wordt en dat dromen tot leven komen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
304040.255
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.
Collectie Sprookjesachtige kostuums van Souza for Kids!
Inspiratie en stories