Blauwe Marius schooltas A5

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

LL064

Lilliputiens: On the Move (34)

Hit de road, Marius ! Lilliputiens presenteert een leuke collectie voor kleine avonturiers die nog maar net de kleuterschool ontdekken. Een boekentasje voor miniverkenners die maar al te graag met Marius, de stoere neushoorn, op stap willen. Dit schattige rugzakje is licht en regelbaar voor nog meer comfort.

39,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 84410

TypeRugzakken
KleurBlauw
Leeftijdvanaf 3 jaar
DiertjesNeushoorn
Karakter LilliputiensMarius de neushoorn

Marius, de stoere neushoorn met zijn skateboard, loodst je kleintje vrolijk door zijn eerste schoolervaringen! Dit schooltasje heeft regelbare schouderbanden, handige vakjes en een magnetische sluitklep: de gedroomde tas voor je kindje.

Materiaal: 100% polyester.

Afmetingen: 28 x 23 x 11 cm

Lilliputiens' betoverende Reiscollectie maakt van elk uitstapje een heel bijzondere belevenis! De stijlvolle collectie heeft een gedurfd design en omvat talrijke accessoires, gemaakt van sterke, vernieuwende materialen. Zo wordt elk uitje nog leuker! Laat je kleintje vergezellen door de stoere Marius de neushoorn, plezier maken met Roodkapje, guitige avonturen beleven met waaghals Georges de maki of de stijlvolle Louise de eenhoorn. Ze zorgen allemaal voor leuke avonturen en streelzacht comfort.

Alle (school)tassen uit de Lilliputiens On the Move collectie zijn waterbestendig, hebben verstelbare riempjes en een lus om je tas aan de kapstok te hangen. Ook heeft elke tas de mogelijkheid om de gegevens van de eigenaar te noteren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1028230.37
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.
Collectie Lilliputiens: On the Move
Inspiratie en stories