Blauwe miracle drinkfles - 400 ml - Fox

Staat: Nieuw product

SIGG

SG097

Klaar voor een nieuw avontuur? Deze toffe vos houdt ervan buiten te spelen met zijn beste vrienden! Neem hem mee op uitstap of naar school.

Met het geïntegreerd rietje kan jouw kleine kapoen makkelijk zijn of haar favoriete drankje drinken.

19,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 6587301

CollectieTafel & keuken
TypeDrinkflessen
KleurBlauw

Fox Miracle drinkfles van SIGG is een lichtgewicht fles die je gemakkelijk kan meenemen in je tas voor school en vrijetijdsactiviteiten. De kinderdrinkfles heeft een rietje geïntegreerd waardoor kantelen niet nodig is.

Inhoud: 400 ml
Gewicht: 130 gram
Afmetingen: 6,6 x 18 cm
Materiaal: recycleerbaar aluminium - vrij van BPA & ftalaten
Wasadvies: wassen met de hand

--

SIGG is een Zwitsers kwaliteitsmerk dat meer dan 100 jaar geleden werd opgericht en ons tot op de dag van vandaag elke dag verfrist met hun leuke designs en producten van uitstekende kwaliteit. Hun drinkflessen en brooddozen zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren en formaten. Er worden enkel materialen gebruikt die 100% recycleerbaar zijn. Zo hebben al hun producten een lange levensduur en zijn ze tegelijk erg gebruiksvriendelijk.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.136
SIGG - SIGG flessen en lunchboxen kennen een toenemend succes in kinderwinkels. Ze worden gemaakt volgens de hoogste normen van Zwitserse kwaliteit en vakmanschap. Maar ze zijn intussen ook uitgegroeid tot een trendy gebruiksvoorwerp. SIGG drinkflessen zijn ecologisch, 100% recycleerbaar én opnieuw herbruikbaar. Kortom, SIGG producten zijn licht, robuust, duurzaam, hygiënisch, lekvrij en mooi.