blits monster uitsteekvormpje

Staat: Nieuw product

Birkmann

Wie zegt er dat koekjes niet stoer kunnen zijn? Met dit uitsteekvormpje in de vorm van een griezelig monster maak je de coolste koekjes in een...

5,50 €

3,85 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Wie zegt er dat koekjes niet stoer kunnen zijn? Met dit uitsteekvormpje in de vorm van een griezelig monster maak je de coolste koekjes in een handomdraai. Je bakt er niet enkel koekjes mee; je kan er ook rolfondant of marsepeinen vormpjes mee maken. En die passen dan weer perfect als versiering op een cupcake. Bovendien maakt dit monstertje het verjaardagsfeestje van jouw stoere spruit helemaal compleet. Welk monster mag er bij jou komen griezelen? Materiaal: roestvrij staal. Afmetingen: Kneck 7,5cm hoog , Blüpp 7,5cm hoog, Mimpf 8,5cm breed, Flonz 7,5cm hoog, Bazz 7,5cm hoog en Gnuff 10cm hoog.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Iedereen kan bakken! Met dit eenvoudig idee maakt het Duitse merk Birkmann liefdevol uitsteekvormjes en bakvormen voor heerlijke culinaire momenten. Want iedereen verbindt koekjesbakken toch met mooie herinneringen. Denk maar aan de geur van versgebakken koekjes verspreid over het hele huis of aan die overheerlijke cupcakes voor Kerstmis. Birkmann wil groot en klein bij elkaar brengen om lekker samen te kokkerellen en uiteraard om daarna te kunnen zeggen: Eet smakelijk!

product referentie :191655