Blitse servetten met aardbeien en gouden details

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR065

Meri Meri: Fruit (10)

Een aardbei met gouden pitjes? Je vindt ze terug op deze leuke set feestelijke servetten van Meri Meri.

Leuk detail aan de feesttafel of om al je zelfgemaakt (of zelfgekochte ^_^) creatie op te serveren.

6,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 174385

CollectieFruit
TypeServetten
KleurMeerkleurig

Heerlijke set fruitige Meri Meri feestservetten met een smakelijke aardbeitjes op, afgewerkt met een geschulpte rand en details in goudfolie. Ideaal voor elk zomers feestje. In elk pakje zitten 16 grote servetten. Maak je fruitig feestje compleet en bekijk ook de leuke bekers en bordjes met dezelfde fluo aarbei-print.

Afmetingen: 16,5 x 16,5 cm (opengevouwen 33 x 33 cm)

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.170.170.020.08
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Meri Meri: Fruit
Inspiratie en stories