NULL

bloemige luiertas in prachtig ribfluweel

Staat: Nieuw product

Room Seven

KZ22286

Op stap met jouw oogappel? Dat doe je in stijl! De Room Seven luiertas is niet alleen handig maar ook super trendy! De rood-oranje tas in...

69,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Op stap met jouw oogappel? Dat doe je in stijl! De Room Seven luiertas is niet alleen handig maar ook super trendy! De rood-oranje tas in prachtig ribfluweel wordt bezaaid met een wondermooi bloemenpalet. Ze biedt alles wat een kersverse mama nodig heeft!

De luiertas komt met een geruit verschoningsmatje en een verstelbare schouderriem met ophangsysteem voor de kinderwagen. Bovendien heeft de verzorgingstas een verstevigde, lederen onderkant en is ze voorzien van verschillende vakjes: vooraan met rits, aan de zijkant en vanbinnen. Materiaal: 50% katoen, 30% polyester, 20% plastiek.

adviesprijs: €99
outletprijs: €69

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
4033140.85
Room Seven - Room Seven is een Nederlands bedrijf, opgericht door Brecht Olsthoorn. Ze is de dochter van de oprichters van Oilily en maakt nu zelf kinderkleding. Ze combineert in haar spulletjes perfecte kwaliteit met hedendaagse flair. De collectie bestaat uit zachte kleurtjes, lichte stoffen en aparte designs. Room Seven zorgt ervoor dat uw kind zo lang mogelijk van zijn mooie spulletjes kan genieten!