Hoe verplaats jij je het liefst?

09.09.2022

Ergens midden september staat traditiegetrouw de week van de mobiliteit in onze agenda. Ben je mee of niet? Wel, iedereen verplaatst zich en elke verplaatsing heeft een impact op de planeet, de plek waar we wonen en hoe we ons voelen. Hoe verplaats jij je het liefst?week van de mobiliteitBewust verplaatsen en altijd in stijlMisschien ben je al erg bewust in hoe je naar school of het werk gaat maar het kan ook dat je in een routine zit niet niet altijd de beste is en waar je even bij stil mag staan. Zeker als we denken aan de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen. Gelukkig hebben we bij DE KLEINE ZEBRA een fijn aanbod om op een leuke en duurzame wijze te verplaatsen. Check onze mobiliteit categorie die we speciaal in de kijker zetten en vind alles wat je nodig hebt om jouw mobiliteit en die van je kinderen te verbeteren.week van de mobiliteitHoe doet De Kleine Zebra mee?Hou de komende week onze socials in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Gedurende de hele week hebben we leuke acties voor jullie klaarstaan om jullie te helpen en te motiveren je mobiliteit te verbeten.

Merken als NUTCASE, GO FLUO, THOUSAND, MICRORAINETTE en WISHBONE BIKE zetten we graag extra in de verf. Één ding is zeker: De Kleine Zebra helpt je graag op weg!week van de mobiliteit

week van de mobiliteitDoe je mee aan STRAPDAG?Strapwat? Strapdag is de jaarlijkse autoluwe schooldag in Vlaanderen en Brussel die traditioneel doorgaat op vrijdag tijdens de week van de mobiliteit en vooral in scholen gepromoot wordt.

Op deze dag stappen en trappen liefst zo veel mogelijk leerlingen (en hun ouders) naar school. De auto blijft aan de kant staan met een aangename, rustige schoolomgeving tot gevolg. Daarnaast heeft strappen zonder meer een positief effecten op het fysiek en mentaal welzijn.week van de mobiliteitWat doet dat nu met je, kiezen voor de fiets of step? Wel kinderen zitten fris en met een betere concentratie in de klas. Bovendien is het goed voor de ontplooiing van kinderen, bevordert het de sociale contacten en draagt het bij tot een beter klimaat. Op deze speciale dag motiveren scholen alle ouders en kinderen om zich actief naar school te verplaatsen.

En wie weet heb je de smaak wel te pakken en ben je meteen vertrokken voor de rest van het schooljaar.Op weg met DE KLEINE ZEBRA >Te ontdekken