Nieuw van FRESK: Dachsy!

15.02.2019

Heb je dat ook wel eens dat je fijne spulletjes voor je kind ziet en denkt: 'oh, hadden ze dit maar in mijn maat!' :-)

Het klinkt ons bekend in de oren en zeker bij het zien van de nieuwste lijn pyjama's van het Nederlandse FRESK. Dit fijn merk staat bekend voor haar collectie ecologische (baby)basics. In het verleden veroverde ze ons hart met superzachte rompertjes, babypyjama's, swaddles, slaapzakken, rugzakjes, ... in de leukste zachte printjes en nu kunnen ook grotere kinderen van hun duurzame collectie genieten dankzij de allernieuwste 2-delige kinderpyjama's.

fresk 2 delige pyjamas organisch katoen

De FRESK pyjama's zijn gewoonweg geweldig. Ze zitten comfortabel, zien er fris en hip uit dankzij de leuke printjes van zwanen, hondjes, tulpen, warvlissen, giraffen, ... en zijn nu ook beschikbaar in grotere maten - van 1 tot ongeveer 6 jaar. Nu kunnen dus ook grote broer en zus in stijl gaan slapen en genieten van het heerlijk dik en ultra zacht organisch katoen. Deze aansluitende pyjama's zitten zalig en geven je kindje tegelijk alle bewegingsvrijheid voor het slapengaan, op een luie zondag thuis en in dromenland. De 2-delige pyjama heeft een truitje met lange mouwen en broeken komen in de populairste FRESK printjes én twee nieuwe printjes: Pinguïn en ... Dachsy.

dachsy fresk nieuwe collectie organische baby basics

De stijlvolle teckels die rondspringen op het Dachsy motief zijn lief, zacht en tegelijk speels. Bovendien is deze print unisex dus is de weg open om heel je kroost in hetzelfde leuke motiefje te steken. Dachsy komt ook in babypyjama's met of zonder voetjes, een babydekentje, slaapzak en slab. Net zoals de andere printjes. Ben je dus weg van deze print, dan kan je all the way gaan. Woef!

fresk dachsy teckelprint hondjes organische pyjamas van 1 tot 6 jaar de kleine zebraDe Dachsy hondjes zullen ervoor zorgen dat je kleine hartendief met veel trots in zijn of haar bedje zal kruipen. Deze leuke tweedelige slaappakjes sluiten mooi aan en zijn ideaal om je kleintje in te hullen voor een rustige en deugdoende nacht. Een top pyjama ontwerp - en voor het eerst ook voor grotere kindjes - van FRESK.

Wij zijn helemaal weg van de Dachsy print, maar wat is jouw favoriete print uit de FRESK collectie?

Te ontdekken