No-nonsens en back to the 80's met JP Bags!

16.07.2018

Klaar voor kauwgomkleurtjes, unieke prints, uitmuntende kwaliteit en een kleine tijdsreis naar je eigen schooltijd? Dan ben je klaar voor JP Bags!

JP bags schooltassen 2018 boekentas hip flashy

unieke boekentassen jp bags belgisch

JP BAGS HIPPE SCHOOLTASSEN

de leukste boekentas voor het nieuwe schooljaar 2018 JP bags

Dit is letterlijk en figuurlijk het kleine broertje van het bekende boekentassenmerk Jeune Premier. Even Belgisch en uniek van look. De initialen JP staan voor Jack Piers, de jongste zoon van Hélène Fransen en Bruno Piers, het koppel achter het jonge en meteen immens populaire tassenlabel. Waar Jeune Premier in het leven werd geroepen om aan de noden te voldoen van hun oudste zoon Ralph, zo werd JP gecreëerd voor de benjamin van de familie: Jack.

jack piers boekentassen pennenzakken flashy

Beide lijnen vertonen grote parallellen met de karakters van beide jongens. Jack is een schattige, ongecompliceerde, sportieve en sociale boy next door en krijgt met JP een flashy no-nonsens collectie - vol 80's invloeden en in alle kleuren van de regenboog - uitgevoerd in een ultralicht materiaal van uitstekende kwaliteit.

Met dit fancy nieuw Belgisch label kan je fris en monter beginnen aan een nu al geslaagd vers schooljaar. Je vindt alles wat je nodig hebt: van kleuterrugzakjes, over turnzakken, pennendozengrote boekentassen tot zelfs sportzakken om ook na school even hip en stijlvol voor de dag te komen.

Kinderen houden uiteraard van leuke kleuren en opvallende prints, ouders kiezen liever voor kwaliteit en degelijke materialen. Beide vinden hun ding in deze collectie. De geweldige look 'n feel van JP Bags neemt je zo helemaal terug in de tijd, terug naar de Flashdance jaren '80. Let op de regenboog kleurtjes, reflectors in de gespen en flashy prints. Allemaal heerlijk retro maar toch helemaal van nu en vooral hartstikke cool! De tassen zitten ergonomisch, voelen licht aan, zijn waterafstotend en toch stevig zodat je niets hoeft thuis te laten.

jp bags schooljaar 2018-2019

Je hebt een hele reeks tassen met coole dino's, raketten, bliksems, eenhoorns en zelfs poedels. In kauwgomkleurtjes en meer sobere kleuren zoals kaki en navy blue. Jouw favoriet zit er vast ook tussen, dus let's boogie!

Shop de JP collectie hier >>>