Kom je bij De Kleine Zebra familie?

26.08.2022

De Kleine Zebra nieuwsbrief subribersGood things come to those who subscribeBen je al ingeschreven voor onze nieuwsbrief? Ontvang de leukste parenthacks, inspiratie en onze laatste nieuwe collecties recht in je mailbox. We sturen ongeveer 2 keer per week een mailtje en beloven je niet te spammen maar gewoon te inspireren.

Schrijf je in voor onze nieuwsbriefschrijf je in voor onze nieuwsbriefWanna join De Kleine Zebra familie?Bij DE KLEINE ZEBRA zijn we fan van families met stijl en fan van mooie merken. We willen (jonge) ouders helpen en inspireren, samen maken we het leven makkelijker en een tikkeltje stijlvoller natuurlijk. We willen graag helpen zodat je de beste versie van jezelf kan zijn, om je kinderen te helpen groeien en een geweldige kindertijd te geven. Altijd met een vriendelijke en realistische kijk op het dagelijkse (ouder/kind) leven. 

The days as a parent are long, but the years are short. It takes a village to raise a kid ... en wij van De Kleine Zebra willen daar graag deel van uitmaken. We weten dat opvoeden niet altijd een fluitje van een cent is. Het doel is niet de bestemming (de kinderen klaar krijgen om op een bepaalde leeftijd het huis te verlaten) maar de reis van het ouderschap en het koesterende en liefdevolle gezinsleven, dus laat ons samen genieten van de rit.

Als je nog vragen hebt, aarzel niet om ons te contacteren:VIA MAIL:welcome@kleinezebra.com
VIA TELEFOON:(+32) 084/48 03 00
xoxoDe Kleine Zebra