Onze 5 STAYCATION tips voor een top vakantie!

27.07.2020

We weten allemaal dat deze zomervakantie niet is zoals alle anderen. Maar dat wil niet zeggen dat je er niet van kan genieten. Thuisblijvers hebben absoluut geen ongelijk. In tegendeel.  Maar misschien kan je wel nog wat inspiratie gebruiken om die thuisvakantie extra leuk te maken. Tijd voor een TOP THUISVAKANTIE met onze 5 staycation tips:STAYCATION TIP #1
Maak van je terras een zwemparadijsDe populaire zwembadjes van LIEWOOD zijn back-in-stock. Ideaal om je terras of tuin om te toveren tot een echt zwemparadijs. Met de Dante strandsets heb je heel de dag plezier en houdt je kapoen niet van water: haal dan een zak zandbakzand en je bent vertrokken voor uren speelplezier!

staycation tips vakantie thuis kinderen tips

staycation met liewoodGa op staycation met LIEWOOD >

STAYCATION TIP #2
Move that body met LILLIPUTIENSJe hoeft niet op uitstap te gaan om te bewegen, je kan ook zelf een parcours maken in je huis of tuin en met je bubbel op een fijne manier erop los bewegen. Lilliputiens stak enkele spelklassiekers in een modern jasje. We schreven er eerder een blog over - die lees je hier -  100% fun, 100% safe!

move that body lilliputiens spelletjes spelklassiekers

move that body lilliputiens spelletjes spelklassiekersmove that body lilliputiens spelletjes spelklassiekersmove that body lilliputiens spelletjes spelklassiekersmove that body lilliputiens spelletjes spelklassiekersMove that body >

STAYCATION TIP #3
Wandeling in stijl met STICKY LEMONOp verkenning gaan in je buurt of net iets verder in ons land is populairder dan ooit. Als je dat dan ook nog eens in stijl kan doen is het helemaal een win win. Met de nieuwe Wanderer en Freckles tassencollectie van STICKY LEMON is daarom meer dan het ontdekken waard.

wanderer collection freckles sticky lemon collection 2020The Wanderer & Freckles collection 2020 >

STAYCATION TIP #4
De ijscoman ben je zelfHet is niet omdat je thuis op vakantie bent dat je minder ijsjes moet eten. De ijsjesvormen van LIEWOOD zijn weer aangevuld en zijn ideaal om elke dag van te smullen en de gekste combinaties te maken. Dat wordt smullen!

ijsvormen zelf ijsjes maken liewoodijsvormen zelf ijsjes maken liewoodSmul van de LIEWOOD ijsjes >

STAYCATION TIP #5
Filmnamiddag in je cosy corner
Laat ons realistisch zijn helaas zijn de temperaturen niet altijd tropisch als je in eigen land blijft. Maar niet getreurd! Bij iets minder zomerweer kan je het binnen extra gezellig maken. Wat dacht je van een cosy corner vol kussens en dekentjes, ideaal voor een gezellige filmnamiddag? 

We hebben de zachtste zitzakken en poefs die perfect in je modern interieur passen, zachte kussens en heerlijke speelmatrassen.

cosy corner nobodinoz filmavond idee slecht weer staycation

p>

Maak het gezellig met NOBODINOZ >