Spooky tassen voor hippe kinderen

06.07.2018

spooky collectie boekentassen

Booo! Uuuh!... Niet verschieten, de Spooky collectie van het Duitse merk Lässig zit boordevol lichtgevende (!) spookjes maar blinkt daarnaast vooral uit door zijn breed gamma en uitgebreide features. Alles wat je nodig hebt voor een geslaagde schooldag zit in deze collectie. Zit je meer met de vakantie in je hoofd zitten - we geven je geen ongelijk - dan vind je hier ook je ding. Want in deze spookachtige collectie zit ook een compacte kindertrolley en mini sporttas om alles georganiseerd in te pakken en zorgeloos op avontuur, vakantie of kamp te vertrekken.

Van minimedium tot maxi: de oerdegelijke Spooky rugzakken hebben binnenin een zee van ruimte. De turnzakken passen mooi bij de tassen en alles is gemaakt van waterafstotend en stevig materiaal. Zo gaan deze items lekker lang mee en kunnen ze tegen een stootje. Als kers op de taart is er een volledige schoolset, van rugzak en turnzak tot pennenzak en portemonee. Allemaal in dezelfde print zodat het geheel mooi bij elkaar past, alles herkenbaar is voor je kind en het plaatje klopt.

spooky kleuterboekentas stevige boekentas

schooltassen lassing kleur tiener boekentas rugzak

sportas kleuterrugzak lassig waterafstotend

lassig pennezakken

degelijke schooltassen lassig

ruime grote ronde turnzak zwemzak Lässig

Laat je verrassen door de veelzijdigheid van deze Spooky collectie, alles is afgewerkt tot in de details met ondermeer een regencover, extra riempjes voor comfort, een isolerend zakje of een extra vak voor koel elementen zodat je lunch fris en lekker blijft. Al zijn wij het er unaniem over eens dat de verrassende glow-in-the-dark spookjesprint het geheel echt wel af maakt! De kleine geestjes lichten op in het donker en worden automatisch opgeladen als ze blootgesteld worden aan licht. Alle items zijn verkrijgbaar in het stijlvol zwart of in frisse perzikkleur.

Te ontdekken