Streepjes will never go out of style!

05.02.2018

Na vorige week de Mar i Mar collectie uit te lichten hebben we deze week nog iets heel erg moois in de aanbieding van Mundo Melocotón: de La Línea collectie.

Streepjes zijn altijd een goed idee. En La Línea zit er vol van. Deze mooie gestreepte basics zijn unisex en komen in 2 stijlvolle sobere kleuren, die je zelf kan combineren en aanvullen met items die je hart sneller doen slaan. Of ga voor een zacht gestreept truitje en kies er een bijpassend baggy broekje of mutsje bij uit dezelfde collectie <3

la linea collectie nieuw mundo melocoton

la linea collectie vol streepjes mundo melocoton belgie basics

Alle stukken uit deze collectie zijn gemaakt van 100% interlock katoen - ook wel dubbele jersey stof of gebreid katoen genoemd - dit is een materiaal van hoge kwaliteit. Het is dikker dan standaard katoen en heeft een prachtige pasvorm. La Linea is ontworpen in België en is ideaal om op je geboortelijst te zetten, voor stukken uit te kiezen voor in je kraamkoffertje of om de kinderkamer een hippe upgrade te geven. De zachte stoffen en fijne gestreepte print zijn makkelijk en leuk te combineren met andere kleurrijke items en passen tegelijk heel mooi in elk modern interieur.

Graag een streepje voor? Bekijk dan snel deze mooie collectie in onze shop. Wij zijn alvast dikke fan!

streepjes collectie mundo melocoton