Tutteren op z'n hipst met BiBS

04.12.2018

Hoera! We voegen met veel plezier de hippe BIBS tutjes toe aan ons Kleine Zebra-gamma. Want ze zijn niet alleen supermooi, hip en elegant. Ze zijn ook zo gemaakt dat ze de zuigreflex van je kleine hartendief op de meest natuurlijke manier mogelijk opvangen. Het 100% natuurlijk rubber is zacht en rond zodat de tutjes goed in het mondjes van je kleintje blijven zitten en deze leuke tutjes kunnen de natuurlijke zuigreflex opvangen als het even geen etenstijd is.

Het juiste tutje vinden is vaak niet makkelijk maar dit tutje is dé perfect match voor vele kleintjes - en hun ouders - misschien ook voor jouw klein tutmonster? ;-)

bibs tutjes elegant, uniek, hip, natuurlijk bpa vrij

Een zuigbehoefte is iets dat elk kind van nature in zich heeft, de Bibs tutjes brengen rust, comfort én staan daarnaast ook gewoon heel erg mooi. Kortom dit is één van trendy baby-accessoire van dit moment!

bibs natuurlijk rubber favoriet tutje van mama en babybibs mooie tutjes zuigreflex immitatie van de moederborst

De tutjes van dit Deense merkje zijn bovendien volledig vrij van BPA en zowel ontworpen als gefabriceerd in Denemarken. Bibs maakt al meer dan 40 jaar fopspenen en die ervaring staken ze ook in dit prachtige ontwerp. Wat ze nog eens zo leuk maakt? Ze komen in een hele reeks zacht, hippe kleurtjes die helemaal van deze tijd zijn en die het behoorlijk moeilijk maken om je favoriet te kiezen. Gelukkig verkopen we de tutjes in setjes van 2, zo kan je alvast gaan voor je 2 favorieten.

bibs zwart wit tutjes fopspenen natuurlijk rubber

bibs fopspenen tutjes baby zuigreflex bpa vrij

Heb jij een favoriet paar? Het hele BIBS gamma kan je hier bekijken.

Te ontdekken